Șansa confecționerilor din toată țara la un JOB în Slovacia

Șansa confecționerilor din toată țara la un JOB în Slovacia

0 850

Macheta Trim LiderManpower Slovacia caută FEMEI și BĂRBAȚI pentru SLOVACIA !
Se caută 200 de persoane care vor lucra în fabrica de confecții Trim Leader din Slovacia.

FĂRĂ COMISIOANE, FĂRĂ DOSAR, TRANSPORT GRATUIT, CAZARE GRATUITĂ !!!
0770292805 SAU angajare.manpower@yahoo.com

Șansa confecționerilor din toată țara la un JOB în Slovacia 

Manpower Slovacia cauta croitorese (femei si barbati) cu experienta pentru fabrica Trim Leader din Slovacia.
Principalul obiectiv al firmei Trim Leader este taierea si cusutul textielelor din care mai apoi se confectioneaza huse de piele pentru scaunele masinilor.
Pentru cei care nu am mai facut asa ceva se face training (pregatire/practica) intre una sau trei saptamani, in functie de cat de repede invata fiecare.
In luna in care se face training salariul este de pana la 450 de euro. Din a doua luna de practica completa fara ore suplimentare salariul curat poate fi pana la 570 de euro. Se lucreaza cu norma, in procente si in funtie de cat lucreaza fiecare li se va face plata. Orele suplimentare se platesc cu 25% mai mult. Daca se lucreaza in week-end orele suplimentare sunt platite cu 50% mai mult, plus 15 euro bonus. Daca se lucreaza in timpul concediului se plateste 100% mai mult, plus 15 euro bonus. Se lucreaza in trei schimburi a cate 8 ore. Este o munca care se exercita stand in picioare.
Cazarea este asigurata si nu este platita de catre angajati.
Cuprinde dormitorul in care sunt cazate patru persoane, baie si toaleta. Bucataria este comuna. Se cauta locuinte mai mari insa pentru angajati insa deocamdata acestea sunt conditiile pentru inceput in ceea ce priveste cazarea. Locuinta este la 10 minute mers pe
jos, dinstanta fata de locul de munca. Fabrica este situata in satul Košt’any nad Turcom
in apropiere de orasul Martin, Slovacia.
Limba nu este necesara.
TRIM LIDER SLOVACIAZile de concediu: oamenii care au varsta pana la 33 de ani primesc 20 de zile concediu iar cei care au mai mult de 33 de ani au 25 de zile concediu platite.
Conditiile in fabrica sunt bune, hala este luminoasa si incalzita. In fabrica se asculta radio. Lucratorii au doua pauze a cate 15 minute fiecare. Este loc special in care angajatii pot lua masa sau se pot odihni. Daca anagajatii doresc sa serveasca in cantina meniu pregatit de bucatari,vor trebui sa plateasca.
Munca este usoara iar in fiecare schimb angajatii au pauza 5 minute pentru exercitii fizice. Sunt plasate in hala monitoare la care angajatii pot urmari si executa miscari pentru relaxare si intindere a muschilor.

TRIM LIDER SLOVACIA  CANTINAFiecare persoana care doreste sa lucreze aici este supusa la cateva teste de abilitate inainte de training si de inceperea lucrului:
1.Cusut:in linie dreapta, arce (pe tesut sunt trase linii,solicitantul trebuie sa coase serpuit de-a lungul linilor)
2.Puzzle:asamblare in trei minute
3.Punerea firului de ata in masina
4.Impletirea de panglici: 6 in 50 de secunde

INSCRIERI LA : 0770292805 sau: angajare.manpower@yahoo.com
VALABIL PENTRU TOATE JUDEȚELE !!!TRIM LIDER SLOVACIA SALA PAUZA