Scandalul anului la PNL Sulfina Barbu deputat de Botoșani Penalii au pus...

Scandalul anului la PNL Sulfina Barbu deputat de Botoșani Penalii au pus ghiara pe partid

0 1004

Sulfina Barbu face declaratii presei, dupa incheiera lucrarilor Comisiei Nemirschi, marti, 11 august 2009, in Bucuresti. Comisia "Nemirschi" a cerut Garzii Financiare, sa faca un control la firma Best Advertising, al carei nume apare intr-un raport al comisarilor in legatura cu executarea contractului încheiat de Ars Advertising cu Ministerul Mediului pentru promovarea Axei III din POS Mediu. GABRIEL PETRESCU / MEDIAFAX FOTO

Se întâmplă acum. La PNL. Axa București – Botoșani. O listă primită de la București a schimbat toate socotelile și simulacru de vot din interiorul organizației PNL Botoșani pentru parlamentare. Nominalizările de la București sunt , la Camera Deputaților – Cristian Achiței (locul1), Sulfina Barbu (locul 2), Verginel Gireadă (locul 3). La Senat locul 1 – Costel Șoptică. În aceste clipe, liberalii din Botoșani au convocat o întrunire ad hoc. Se strâng semnături pentru organizarea celui mai mare protest cu care s-a confruntat Alina Gorghiu vreodată. Cătălin  Flutur este încă în ședința Biroului Politic Central, la București. Dacă nimic nu se va schimba, iar dacă Flutur va face greșeala să-și respecte avertismentul cu demisia în cazul susținerii lui Gireadă, Șoptică are toate șansele să preia tot PNL-ul Botoșani. Împreună cu Gireadă.

În acest moment la vechiul sediu al PDL Botoșani, liberalii vin în valuri să sămneze protestul. Pixurile le sunt puse la dispoziție de către Ada Macovei, Ioan Diaconu, Mirela Saucă & compania. Sâmbătă seara, cu două autocare, liberalii botoșăneni vor pleca să protesteze în București, la sediul PNL din Mondrogan.

Vom reveni cu detalii

Scandalul anului la PNL Sulfina Barbu deputat de Botoșani Penalii au pus ghiara pe partid