Se întâmplă în România Șef la stat violat online de cetățeni Vezi...

Se întâmplă în România Șef la stat violat online de cetățeni Vezi ce a pățit AICI

0 1069

Carlan Nova Apa serv Botosani sef violat onlineGabriel Cârlan este directorul firmei județene de apă Nova Apaserv Botoșani. Timp de jumătate de zi, cel puțin, acesta a fost supus la perversiuni sexuale. De către cetățenii municipiului Botoșani. Obligat la sex oral, virtual, Gabriel Cârlan riscă să fie suporte și reconstituirea, cu repetiție, cel mai probabil până mâine. Nimeni nu știe dacă acesta are apă acasă. Nu pentru gargară, după suplicii… Dar sigur frigiderul său e plin. Evident, nu cu reserve de apă! După ce o pârdalnică de revizie tehnică a dat chix din cauza unei nesimțite de garniture, botoșănenii nu au apă în multe zone nici la ora asta. Iar cei care au, nu pot spăla nici strada cu ea. Drept dovadă, chiar și un consilier local a oferit o imagine cu apa apocaliptică ce curge la robinetul său. Exasperați de incompetența șefului de la Apă, botoșănenii l-au atacat online, pe rețelele de socializare. Și l-au felicitate pe Cârlan, în stil românesc. După ce i-au umplut cavitatea bucală și frigiderul. Redăm câteva dintre mesajele cetățenilor, cu avertizarea cititorilor că textile nu sunt tocmai …literare.

”Să ne-o s…i la toți, mister Cârlan!!!”, i-a transmis un botoșănean. Altul i-a urat ”să dea în el așa o boală, până nu o … la toți să nu îi treacă”. Un alt cetățean a fost mai darnic cu acatistul și i-a adresat șefului de la apă o epistolă mai largă. ”Băi nenorociților. Dacă până acum am fost înțelegătoare, acum nu mai am pic de milă de voi. Vreți să mă umplu de jeg în Primăverii pentru că voi nu sunteți în stare să umpleți niște bazine? (…) Doamne, sunt așa nervoasă că aș lua toți sfinții din calendar să vi-i bag în casă. Am făcut rezerve pentru o zi și voi ați oprit apa 3. Să dea dracul să aud de măriri de salar că fac singură scandal în fața sediului. Nenorociți incompetenți ce sunteți”, i-a spus o botoșăneancă directorului Gabriel Cârlan. O altă doamnă l-a întrebat, pe șleau: ”este ora 20 și 20 și nici strop de apă. Cam ce rezervă de apă ar fi trebuit să avem dle director de la Nova ca să ne ajungă până vă rezolvați problemele?”.Gabriel Carlan nova apaserv

„S.C. NOVA Apaserv S.A. Botoşani anunţă că din cauza consumului de apă peste cel estimat a determinat prelungirea perioadei de încărcare a reţelei oraşului în zonele înalte, ceea ce a dus la imposibilitatea reluării furnizării apei în perimetrul străzilor Bucovina, Ocolitor Pacea, Veteranilor, Calea Natională (parţial), B-dul Mihai Eminescu. Precizăm că la mometul actual în peste 50% din zonele oraşului a fost reluată furnizarea apei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, a anunțat, printr-un comunicat, Gabriel Cârlan, directorul executiv al Nova Apaserv. Se pare, însă, că botoșănenii au o altă practică și cu scuzele lui.

Se întâmplă în România Șef la stat violat online de cetățeni Vezi ce a pățit AICI

sef de la apa violat online carlan nova apaserv botosani 2sef de la apa violat online carlan nova apaserv botosani