Seful CJ Botosani poate fi acuzat de orice

Seful CJ Botosani poate fi acuzat de orice

  • Țurcanu a obținut bani de la ADR pentru trei proiecte botoșănene * Șeful politic al președintelui CJ Botoșani i-a promis bani necondiționați pentru trei drumuri naționale – la anul * Alte 30 mil euro ar urma să ajungă la Botoșani, în octombrie, pentru infrastructură și apă * Dixit Ţurcanu: nu mă pricep să vând gogoşi

Întro adresă primită de la  Senat de către Florin Țurcanu se precizează că ”la întocmirea proiectului de buget pe 2013, vor fi propuse pentru finanțare în mod direct, sau printrun amendament, sumele necesare modernizării DN 29 Botoșani- Suceava, DN 28 Botoșani – Târgu Frumos, DN 24 C Manoleasa – Rădăuți Prut”.

Adresa promițătoare este semnată de către Președintele Senatului, Crin Antonescu. Întrucât reporterii i-au reproșat președintelui CJ Botoșani că bani s-au mai alocat dar până acum nu s-a mișcat nimic, Florin Țurcanu a replicat: ”Știți cum e… Cade pe noi cerul, cade pe noi clădirea…!? O mai făcut, n-o mai făcut…  Haideți să o luăm ca atare și să înțelegem că lucrurile sunt în ordine. Pot fi acuzat de orice, dar că vând gogoși… nu prea mă pricep”. Președintele CJ Botoșani a mai spus că a avut o întâlnire cu Apostol de la ADR Neamț. ”Am fost la Ministerul Dezvoltării și am făcut toate prerogativele legale și morale și în cel mai scurt timp… săptămâna aceasta… semnăm contractul cu drumul Buda-Coșula. În maxim o lună vom semna contractul cu Mănăstirea Coșula, cu Primăria Flămânzi și cu Teatrul din Botoșani. Erau patru proiecte pe lista de așteptare. Am găsit soluții și pentru acestea. Din patru proiecte, trei sunt ale Botoșaniului și unul al Iași-ului”, a susținut Florin Țurcanu. La masa întâlnirii cu presa, acesta a mai precizat că în octombrie județul Botoșani va primi 30 de milioane de euro pentru infrastructură, apă și canal. ”Urmează să discut cu primarii, să avem niște SF-uri de bun simț cu maxim patru miliarde un drum comunal”, a declarat Florin Țurcanu, șeful CJ Botoșani.