Șeful Consiliului Județean Botoșani a devenit agent de turism

Șeful Consiliului Județean Botoșani a devenit agent de turism

Gheorghe Sorescu si Vizdoaga aeroportul SuceavaAfacerile din regiunea N-E aterizează mâine la Suceava. Șeful Consiliului Județean Botoșani a devenit agent de turism. Autoritățile statului din cele două județe s-au transformat în dispeceri ai intereselor antreprenoriale din zona de nord a Moldovei lui Ștefan cel Mare.

Șeful Consiliului Județean Botoșani a devenit agent de turism

Autoritățile județene și oamenii de afaceri din Suceava și Botoșani se întâlnesc pe Aeroportul „Ștefan cel Mare”.

Vor fi prezenți, cu siguranță, oameni de afaceri, mai mici sau mai mari, de carton sau de TOP Fragil, politicieni, de bahnă sau de carieră, pesedi și pesegrei, liberali și libertini.

Consiliile Județene Botoșani și Suceava organizează mâine, 28.10.2015, ora 18.00 la Aeroportul „Ștefan cel Mare” Salcea o întâlnire între autoritățile și oamenii de afaceri din cele două județe.

Tema principală a discuțiilor va fi despre oportunitățile pe care le va oferi redeschiderea aeroportului pentru dezvoltarea mediului de afaceri din regiune. Se va urmări promovarea aeroportului în vederea includerii acestuia în planurile de afaceri ale agenților economici din regiune.

Cu această ocazie se va prezenta planul de transformare al unor pavilioane și a Centrului Economic Bucovina în terminale de plecări și sosiri internaționale, precum și transport cargo.

Aeroportul „Ștefan cel Mare” se află la o distanță de cca. 35 km de municipiul Botoșani și reprezintă un obiectiv de infrastructură care va deschide noi oportunități de dezvoltare a mediului economic local și de atragere a investitorilor naționali și internaționali în regiune.

”Consiliul Județean Botoșani prin Președintele Gheorghe Sorescu face pe această cale un apel la toți cetățenii județului Botoșani să rezerve călătorii începând cu 12 noiembrie a.c. pentru cursele TAROM cu destinația București. Planificarea unui număr cât mai mare de călătorii în perioada imediat următoare va reprezenta un factor primordial în stabilirea frecvenței curselor săptămânale ale companiei”, se arată într-un comunicat de presă transmis de cabinetul Președintelui CJ Botoșani, Gheorghe Sorescu.