Senatoare adusă la orgasm politic de către un primar

Senatoare adusă la orgasm politic de către un primar

0 1256

Doina Federovici, senatoarea roșie de Botoșani a mărturisit cât este de satisfăcută de Relu Trelu tirzioru saveniîrzioru, primarul orașului Săveni. Și toată satisfacția vine, romantic, dar puțin grotesc – dacă vorbim de factorul politic, de la un cinematograf. Redăm mai jos mărturia senatoarei, cu rugămintea să mai discute cu primarul Tîrzioru, care are mult mai multe investiții deosebite, realizări care confirmă statutul său de lider politic și primar favorit.

”Felicitări domnului Relu Tîrzioru primarul orașului Săveni. Dacă județul Botoșani ar avea toti primarii la fel de valoroși ca domnia sa cu siguranță fiecare localitate ar arata mult mai bine.
Dintr-o clădire aproape de prăbuşire s-a transformat într-o sală multifuncţională de spectacole. Cladirea care mai avea puţin şi se dărâma sub propria greutate a devenit una dintre cele mai moderne săli de spectacole din judeţ. 
Superba transformare s-a produs în Săveni, unde vechiul cinematograf a devenit o clădire modernă, pregătită pentru spectacole de muzică, pentru teatru şi cinematograf. Puţini au fost săvinenii care au crezut că vor masenator doina federovici parlament scandal drum national targu frumosi trăi momente în care să meargă la cinema, teatru sau alte spectacole în clădirea fostului cinematograf din oraş”, sună mărturia cu tentă electorală a senatoarei roșii.

„S-au făcut şi măsurătorile pentru cortina electrică, pentru decor, trebuie să ajungă şi scaunele şi ne pregătim de inaugurare. Noi spunem că am reuşit să facem una dintre cele mai moderne şi cochete săli multifuncţionale de spectacole din tot judeţul”, a declarat Relu Tîrzioru, primarul oraşului Săveni.

Senatoare adusă la orgasm politic de către un primar