Senator primit cu biciul la un târg al fermierilor

Senator primit cu biciul la un târg al fermierilor

0 152

Senator primit cu biciul la un târg al fermierilor

La târgul anual de miei, pielicele, plante tehnice și produse tradiționale de la Popăuți, Botoșani, senatorul liberal Costel Șoptică a fost întâmpinat cu biciul de către directorul stațiunii de cercetare Popăuți. Nu, senatorul nu a pățit nimic, nu l-a durut. Cel mult să fi fost măgulit. Pentru că biciul primit ca dar de la Ionică Nechifor, directorul stațiunii, se prea poate să fi avut o simbolistică. Șoptică este cunoscut ca un apropiat al oamenilor de la sate și darul e posibil să fi fost cu dedicație pentru social democrații pe care liberalii îi ostracizează la orice colț. Că asta e treaba opoziției. După ce liderul național al liberalilor, Ludovic Orban a dictat ca toți liberalii să pună parul pe pesediști, este posibil ca biciul să fie varianta mai…elegantă și…tradițională.

”Stațiunea de Dezvoltare Popăuți rămâne un reper important în domeniul agricol pentru județul Botoșani, motiv pentru care trebuie să-i fie recunoscută valoarea și susținută pentru a se dezvolta.
Din acest considerent, am participat astăzi, alături de colegii mei, la Târgul Expozițional de Miei, Pielicele, Plante Tehnice și Produse Tradiționale, ediția cu numărul XII, unde am avut bucuria să văd câtă varietate de produse tradiționale există în județul nostru, câți fermieri se dedică în continuare să exploateze sectorul agricol în județul nostru.
Este evident că în județul Botosani sunt mulți antreprenori care își câștigă pâinea de zi cu zi muncind pământul și crescând animale pentru ca pe mesele noastre să ajungă produse sănătoase. De aceea, prezența noastră, a liberalilor, a reprezentat și un semnal de alarmă cu privire la necesitatea finanțării pe măsura activității pe care o desfășoară!
Ca membru în cadrul Comisiei de Agricultură din cadrul Parlamentului României, am susținut, susțin și voi susține orice demers care duce la dezvoltarea Stațiunii Popăuți!
M-aş bucura ca cei care se află la conducerea țării acum să nu își consume energiile pe plimbări atât de dese pe meleagurile noastre, ci să-și concentreze resursele pe găsirea de soluții optime pentru ca sectorul agricol să fie finanțat corespunzător.
Multumim pentru invitație dl ing. dr. Ionică Nechifor, dar și pentru trecerea în revistă a principalele atracții ale Stațiunii!
Îmi exprim, totodata speranța că frâiele agriculturii botoșănene vor fi preluate de persoane foarte bine pregătite, deoarece am avut plăcerea să cunosc câțiva viitori tineri ingineri!
”, a susținut public senatorul liberal Costel Șoptică.

Senator primit cu biciul la un târg al fermierilor