Senatorul Popescu a desființat Puterea de la București

Senatorul Popescu a desființat Puterea de la București

0 894

senator corneliu popescu parlamentFără mitinguri, proteste de stradă sau de alcov politic, fără scenarii gen ”Colectiv”.

VEZI VIDEO

Un senator a desființat Puterea de la București. Cu cuvântul. Prezent la simpozionul dedicat Unirii, de la Darabani, senatorul Popescu a desființat puterea de la București, a făcut-o preș la intrarea românilor în casa civilizației și unificării. De asemenea, același senator, originar din Sulița, a declarat că el luptă pentru desființarea Camerei Deputaților și înmulțirea școlilor noi asemeni bisericilor.

”Bineînțeles că e frig și eu aș avea foarte multe să vă spun. Dar o să vă spun doar unele chestiuni. Fiind unul dintre parlamentarii români care recunoaște că puterea de la București aproape că habar n-are prin ce trece acest popor. Eu sunt unul dintre parlamentarii care 100% lupt pentru ca fiecare sat să aibă o școală din nou. Pentru că peste 6 milioane de români și-ar fi rezolvat aprovizionarea, și-ar fi rezolvat condițiile de viață și chiar mici reparații în ceea ce privește sănătatea, dar au plecat dintr-un motiv fundamental. Nu au unde să-și învețe copiii. De asemenea, sunt un parlamentar care insist să rămânem cu o singură cameră națională, adică Senatul, iar Camera Deputaților să fie transformată în camere regionale și ăsta ar fi un punct important spre… eu știu, a deschide drumul către unirea cu Republica Moldova”, a spus senatorul liberal de când se știe, Corneliu Popescu.

Senatorul Popescu a desființat Puterea de la București