Senatorul Tudor Barbu a ajuns pe calea trădării la curtea ”motanului Felix”

Senatorul Tudor Barbu a ajuns pe calea trădării la curtea ”motanului Felix”

Liderul grupului parlamentar PP-DD din Senat a TRĂDAT. A trădat încrederea conducerii partidului, a trădat încrederea acordată de Dan Diaconescu și care l-a făcut cunoscut, a trădat ELECTORATUL! Tudor Barbu a migrat la PC, astăzi, 17 iunie 2013. După plecarea celor nouă trădători din PP-DD, Tudor Barbu s-a simțit, probabil, prea în minoritate printre parlamentarii PP-DD de onoare. Astăzi s-a aliat cu dușmanul, cu cel pe care în decursul anilor l-a înfierat cât a putut de mult. Introducerea aparține redacției. Redăm mai jos comunicatul de presă al Președintelui PP-DD, doamna Simona Man, astfel cum a fost remis presei.

COMUNICAT DE PRESĂ

PP-DD dezavuează orice trădare a electoratului și idealurilor partidului, cu atât mai mult cu cât aceasta vine din partea unor oameni în care, atât conducerea partidului cât și electoratul, au investit mari speranțe. Trădarea senatorului Tudor Barbu se înscrie în seria mișcărilor generate de acele forțe politice care nu ezită să facă orice demers în vederea destructurării PP-DD, inclusiv de a racola persoane care, ani la rând, s-au remarcat prin atacuri dure la adresa lor.

Când a fost sincer Tudor Barbu?  Când ani la rând  a atacat antenele și pe Dan Voiculescu, demascând ipocrizia și politicianismul, sau astăzi, când se înregimentează politic în rândurile celor pe care i-a înfierat?

Regretăm pierderea oricărui parlamentar, dar asigurăm electoratul că PP-DD va supraviețui prin oamenii de onoare care i-au rămas alături.

PREȘEDINTE PP-DD

MAN Simona – Allice