Șoptică și-a bătut joc de tot județul, la înțelegere cu Nini Săpunaru...

Șoptică și-a bătut joc de tot județul, la înțelegere cu Nini Săpunaru Vezi cum a reușit

0 801

În urmă cu două luni, Botoșaniul a avut șansa să aibă un secretar de stat pe agricultură, în Ministerul de resort. Cel propus și acceptat inițial de ministrul Achim Irimescu era botoșăneanul Ionică Nechifor. Numirea nu a mai avut loc din cauza deputatului Costel Șoptică. Acesta a discutat cu controversatul Nini Săpunaru și împreună au reușit să îl saboteze pe botoșănean. Motivul a fost pentru că Nechifor sau cei care l-au nominalizat au avut neobrăzarea asta înainte de a discuta cu el. Și astfel un întreg județ a fost f…a de către Șoptică, taman pe agricultură. Rog cititorii să vadă în locul punctelor de suspensie termenul…flaușat, chiar dacă spațiul poate fi umplut cu un alt termen devebit sport tradițional politic. Iar acum, după ce și-a făcut necesitățile în nevoile agriculturii, același deputat Șoptică se pregătește să meargă prin județ și să îi convingă pe agricultori cât de mult îl doar pe el în …curte de soarta județului.

”Asta o știm doar noi… Da, așa e cum spuneți dvs, mai știu câțiva, că el singur s-a lăudat. Eu așa am înțeles, că Șoptică s-ar fi lăudat către mai mulți prieteni din Botoșani, că Nechifor nu trece peste el. Așa știu, că s-a dus cu Nini Săpunaru… nu știu unde, ca să contreze chestiunea asta, că nu are ce căuta Nechifor secretar de stat. Da, că nu i-am cerut lui voie. Eu nu mă dau în vânt după funcții. Îmi doresc foarte mult să ajut costel-soptica-la-cotuscaagricultorii din județul Botoșani, ceea ce Șoptică nu a făcut niciodată în patru ani de Parlament. Habar nu are cum…  Și ar fi avut multe posibilități. Dar el și-a votat legea vânătorii, pentru el, ca să ne poată scoate pe noi de pe pășuni. Unii oameni de la nivel central au apreciat activitatea mea și au vrut să mă ducă la …ei. El s-a lăudat la oamenii din partid și acei oameni nu l-au înțeles deloc cum a putut să facă așa ceva când Botoșaniul ar fi putut să aibă un secretar de stat tocmai pe cel mai important domeniu, agricultora. Dar, așa e, am înțeles că la un pahar…mai mult, și-a dat drumul”, a confirmat și Ionică Nechifor, președintele Asociației Moldoovis. Manevra lui Șoptică s-a consumat la sfârșitul lunii august, anul acesta.

Am încercat și de data asta să vorbim cu Șoptică. La fel ca de fiecare dată, nu am putut. Domnia sa mizează pe dialog doar când are nevoie. Uită, însă, că mai sunt doar vreo 40 de zile și va constata că nici județul nu mai are nevoie de el.

Șoptică și-a bătut joc de tot județul, la înțelegere cu Nini Săpunaru Vezi cum a reușit