Sora lui Pinochio este deputat. Vezi unde a dat cu oiștea Ciofu-lită

Sora lui Pinochio este deputat. Vezi unde a dat cu oiștea Ciofu-lită

Sora lui Pinocchio trăiește la Botoșani. Aceasta a fost deconspirată ieri de către un profesor iubit de elevii școlilor botoșănene. Sora lui Pinocchio este doctor de copii, spune ea, dar și deputat din când în gând. Un profesor, apreciat în Botoșani, Daniel Botezatu,  fost inspector școlar general adjunct 2 ani și inspector școlar educativ 10 ani, a făcut zob ligheanu politic în care o deputată își oglindește zilnic cristalinele inepții. Și asta s-a întâmplat în curtea unei școli. Reacția profesorului a fost determinată de imprudența deputatei de a propti oiștea Ciofu-lită a prostiei politice nu în gardul, ci în sala de sport a unui liceu.

”Tupeu astăzi, la deschiderea anului școlar la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, din Botoșani. În discursul său, doamna deputat PSD Tamara Ciofu le promitea celor prezenți reabilitarea sălii de sport a colegiului, stârnind rumoare în cadrul elevilor și profesorilor colegiului. Ținând cont de faptul că doamna deputat e în precampanie electorală, îi atrag respectuos atenția asupra următoarelor aspecte:
1. Proiectul reabilitării sălii de sport zăcea uitat prin sertarele fostului primar, Ovidiu Portariuc, până când noul primar, Cătălin-Mugurel Flutur, l-a scos de acolo acum o lună, l-a supus votului Consiliului Local unde, surpriză, colega de partid a doamnei deputat, domnișoara consilier local PSD Andreea Buiuc a fost singura care nu l-a votat, abținându-se!
2. Îmi aduc aminte că acum 4 ani, la deschiderea anului școlar, domnul Portariuc, pe atunci, primar al municipiului, le promitea celor prezenți la festivitatea de deschidere a anului școlar, la același colegiu, că într-un an vor avea sală nouă de sport. Au trecut patru ani și nimic, deocamdată…
3. Domnul Flutur a fost personal, acum vreo două săptămâni, la CNI, unde a dus documentația pentru reabilitarea sălilor de sport de la Eminescu și Pedagogic. Ulterior, la CNI au fost și directoarele celor două unități de învățământ. Lucrurile au intrat în linie dreaptă, din noiembrie-decembrie încep lucrările.
4. Să-i crească nasul celei/celui care minte?”, a scris profesorul pe pagina sa de socializare. 

Sora lui Pinochio este deputat. Vezi unde a dat cu oiștea Ciofu-lită