Șueta premierului Cioloș cu un primar din Botoșani Vezi ce confidențe și-au...

Șueta premierului Cioloș cu un primar din Botoșani Vezi ce confidențe și-au făcut

0 978

La lansarea în capitală a premierului Dacian Cioloș ca viitor premier liberal, pe posturile de televiziune a fost văzut aproape permanent în preajma sa un tinerel foarte atent la toate gesturile primului ministru. Acesta este proaspătul primar al comunei Răchiți din Botoșani. Lipiciul său față de premier ne-a determinat să-l iscodim despre ce și-au spus cei doi și, mai ales, am vrut să aflăm de la o sursă credibilă din ce aluat este făcut Cioloș.

”Cum să vă explic… Mie mi se pare un om normal, care ascultă și înțelege problemele interlocutorului. Cel puțin ascultă cu atenție pe fiecare. Astfel încât să aprofundeze ceea ce îi spui. Am vorbit destule cu domnia sa și vă pot spune că… chiar e un om…normal, care ascultă. Dacă nu ar fi prim ministru ai crede că vorbești dacian-ciolos-si-florin-bulgaru-rachiti-pnl-1cu unom…familial. E un tip foarte modest, hotărât, bun profesionist în tot ce face… I-am spus câteva mici …păreri personale, i-am vorbit despre comuna noastră, i-am explicat cu ce probleme…stufoase ne lovim noi primarii de comune, în birocrația asta exacerbată… Chiar m-a întrebat cum e relația noastră a primarilor cu miniștri și cum suntem primiți în momentul în care ajungem la București. Vrea să simplifice cât mai mult lucrurile. Să nu crezi că un ministru e ceva …tabu nu poți să-l atingi sau…chestii de astea… Asta vrea el. Eu chiar asta i-am și spus, scurt, că pe urmă nu am mai avut timp. Nu neapărat miniștri sunt problema. Ci funcționarii din ministere. Că până la Dumnezeu îți scot sfinții ochii”, ne-a mărturisit Florin Bulgaru, primarul comunei Răchiți.

Șueta premierului Cioloș cu un primar din Botoșani Vezi ce confidențe și-au făcutdacian-ciolos-si-florin-bulgaru-rachiti-pnl-2