Sute de locuri de munca la Uvertura Mall

Sute de locuri de munca la Uvertura Mall

0 1011

angajariBursa Generală a Locurilor de Muncă – sute de locuri de muncă la Uvertura Mall.

Vineri, 24 aprilie 2015, începând cu ora 09:00, Uvertura Mall Botoșani și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani invită toți botoșănenii să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, la etajul 4 al Uvertura Mall.

Zeci de agenți economici și sute de oferte îi așteaptă pe botoșănenii în căutarea unui loc de muncă. Oferta este pentru orice categorie socială, indiferent de vârstă, studii și experiență, variind de la îngrijitori spații verzi până la consilier în administrația publică.

Lista cu locurile de muncă de la nivel județean – http://botosani.anofm.ro/btproiect1/lmvbt.html

Bursa generală a locurilor de muncă din 24 aprilie este o manifestare ce se înscrie în tradiţia activitătilor implementate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă și reprezintă un prilej de promovare a ofertei de locuri de muncă, o posibilitate concretă de a realiza o interacțiune directă cu persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă și selectarea persoanelor care corespund cerințelor angajatorilor.

AJOFM Botoșani vine în sprijinul persoanelor în căutarea unui loc de muncă, prin acordarea serviciilor de mediere, informare și consiliere profesională, programe de formare profesională, completarea veniturilor salariale, stimularea mobilității forței de muncă a persoanelor înscrise în evidenţa Agenției.

Pentru mai multe informații contactați:

Răzvan Pascal

Specialist Marketing

Email: razvan.pascal@uverturamall.ro

Mobile: +40 756 015 411