Tanara ucisa in Italia, scoasa cu politia de la morga, a plecat...

Tanara ucisa in Italia, scoasa cu politia de la morga, a plecat spre casa

 

Mafia cioclilor din Italia a fost la un pas de a zădărnici eforturile tuturor celor ce s-au implicat în repatrierea corpului tinerei din Săveni, ucisă și abandonată într-o morgă italiană, din Rossano. Ieri, după o adevărată luptă cu mafia italiană a  cadavrelor, și doar cu ajutorul poliției, Florentina Boaru a fost scoasă din morga italiană și a plecat spre casă. Va ajunge în mijlocul familiei sale, care își pierdu-se deja orice speranță, în această noapte. Zilele următoare, vom reveni cu un reportaj realizat pentr Romit Tv de către șeful de cabinet al deputatului Liliana Mincă, împreună cu cel mai bun cameraman din Botoșani. Vedeți mai jos mesajul transmis de partenerii de la ROMIT TV.

VEZI VIDEO PRELUAREA SICRIULUI IN ITALIA

Fratilor, am invins mafia cioclilor din Rossano! Acum cateva saptamani ati vazut emisiunea in care vorbeam despre cazul Florentinei Boaru, romanca ucisa cu bestialitate in localitatea respectiva. Suflete bune au pus mana de la mana si au strans suma de care era nevoie pentru a repatria corpul acestei fete nefericite. Dupa o saptamana de certuri si emotiii, dupa ce Primaria din Rossano atribuise intr-un mod cel putin bizar unei firme locale de pompe funebre pasaportul

mortuar al Florentinei, desi se specificase ca exista deja o firma de pompe funebre care isi daduse acordul sa o aduca in tara doar cu plata cheltuielilor de drum, dupa ce cioclii mafioti din Rossano isi cerusera „drepturile” pentru repatriere, astazi am reusit sa scoatem corpul Florentinei din ghearele mafiei locale, ajutati de Politia Italiana si de persoanele cu suflet bun care si-au dat concursul la rezolvarea acestui caz. Acestia efectiv au spart barajul care il facusera cioclii mafioti la morga din Rossano. Masina care transporta corpul a fost escortata de masinile politiei pana pe autostrada si speram ca astea au fost ultimele incidente. Va vom da mai multe informatii in emisiunea de miercuri, unde vom vorbi despre toti cei ce au ajutat sau au pus bete in roate. Aveti mai jos un filmulet care arata iesirea sicriului din morga italiana si inceperea drumului catre casa.