Tincu profețește jihadul în PSD

Tincu profețește jihadul în PSD

0 790

MIHAI TINCU PSD BOTOSANI jihad scandal politica CL rapsodiaLa scurt timp după mazilirea lui Ovidiu Portariuc din toate funcțiile deținute la PSD Botoșani, o voce importantă a partidului anunță apocalipsa în partidul creat de asasinii lui Ceaușescu. Cu subînțeles, pesedistul care a apăsat butonul de alarmă aruncă pe piața mărturisirilor voalate ipoteza potrivit căreia cineva a vrut capul lui Portariuc  și altcineva a pus în operă execuția. Și de aici bănuiala, sau nu, că următorul surghiunit politic ar fi el, Mihai Tincu. Consilierul Local Mihai Tincu a afirmat public, astăzi, că celor din PSD nu le va fi ușor să se războiască cu el și că el nu va putea fi tranșat ca un  miel. Mai mult chiar, Tincu amenință cu un război intern care nu ar fi deloc benefic organizației PSD în preajma alegerilor parlamentare. Cunoscând că Tincu este destul de rațional și nu s-ar trezi taman pe tema asta să vorbească asemeni țaței din tramvai, cu siguranță cineva l-a călcat pe coadă sau bănuiește că cineva i-o fi semnat deja foile de drum spre eșafodul politic. Iar dacă niciuna dintre aceste ipoteze nu e reală, mai rămâner una singură. Cea în care Tincu, prin luare de poziție de astăzi, la comanda alcuiva, din exteriorul sau interiorul partidului, încearcă taman dinamitarea siguranței afișate cu stoicism de pesediști. Indiferent de nuanța adevărului, e clar că în PSD Botoșani ticăie ceasul. Mai multor bombe…

”Cui prodest? Cine profita de fapt de schimbarea lui Portariuc si inlocuirea sa cu Macalet ? Lui Macalet? N-as prea crede ! Dansul e chiar si asa coplesit de greutatea functiei de presedinte al Consiliului Judetean care implica o responsabilitate enorma si o munca pe masura.
Dupa entuziasmul manifestat de cateii de presa ai lui Flutur , ma gandesc ca cel caruia i s-a facut un real serviciu predandu-i pe tava capul lui Ovidiu a fost insusi primarul. Probabil ca urmatorul cap pe care l-au negociat este al subsemnatului. Doar ca pe mine n-o sa ma poata transa ca pe un miel de Paste . Alegerile parlamentare se apropie cu pasi repezi si nu cred ca PSD are nevoie de un razboi intern si nici nu vreau sa cred ca pe plan local a facut pact cu PNL-ul”, a scris Mihai Tincu pe contul său de Facebook, cu 4 ore în urmă.

Tincu profețește jihadul în PSD