Trădătorii orașului puși la zid de Portariuc

Trădătorii orașului puși la zid de Portariuc

0 841

Ovidiu Portariuc consilieri la zid tradatori consiliul local botosaniTrădarea alegătorilor se numește politică în Consiliul Local Botoșani. Sau răfuială politică. Metoda Nemo a fost descoperită de consilierii locali și aplicată sperând ca măcar astfel să rămână în memoria botoșănenilor. Din păcate pentru ei, vendeta lor a fost deconspiraă de regizorul din Primăria Botoșani. Comițând o gafă similară colegilor parlamentari care au refuzat botoșănenilor refacerea drumului spre Tîrgu Frumos, consilierii locali, absentând de la ședința de luni a sperat că vor reuși să arunce anatema asupra edilului ca și cm acesta ar fi fost vinovat de anularea a două evenimente importante pentru botoșăneni. Au crezut că întâlnirea lui Portariuc cu Moș Nicolae l-a făcut ma naiv decât pare și va înghiți scenariul consilierilor. Nici nu avea nevoie primarul să arate care sunt trădătorii botoșănenilor. Botoșănenii au început să înțeleagă cum e șmecheria cu hoțul care strigă hoțul. Prin gestul lor, consilierii au furat practic laurii și bucuria aferentă care se cuveneau celor 850 de botoșăneni vizați de evenimente, copii, profesori, olimpici. Cinismul politic din consiliul local și-a arătat încă o dată rânjetul sidefiu. Cu siguranță 2016 va fi anul în care acești conslieri vor primi catonașul roșu al botoșănenilor. Și rata se învârte. Cu același dispreț îi vor ignora la urne și botoșănenii.

”Daca ieri am avut o zi superba alaturi de copii,tineri, parinti si bunici in Parcul Mihai Eminescu la deschiderea Oraselului Copiilor, simtind bucuria, comuniunea si spiritul unei comunitati adevarate astazi lucrurile au luat o alta turnura.

Astazi consilierii PNL-PDL, au blocat doua evenimente importante ale comunitatii locale: Gala Excelentei in Educatie si Cupa Primariei la Sporturi.

Un numar de 10 consileri PNL-PDL au absentat in bloc de la sedinta Consiliului Local blocand astfel prin lipsa de cvorum aprobarea proiectelor.

Aproximativ 200 de olimpici si 150 de profesori erau pregatiti sa participe peste doua zile la Gala Excelentei in Educatie.

Peste 500 de copii si tineri pregatiti pentru Cupa Primariei la Sporturi vor trebuie sa isi amane aceasta bucurie pentru un termen nedefinit.

Cat de cinic poti fi in calculele politice? Ce poti castiga luand dreptul la bucurie a sute de copii sau tineri? Pe cine mai reprezinta consilerii PNL-PDL in Consiliul Local, ca pe cetatenii Botosaniului cu siguranta nu! – Cei mai mulţi îşi închipuie că politica e un fel de distracţie, cu foloase şi onoruri. Politica e ceva grav, grav de tot. Ai în mâna ta viaţa şi viitorul ţării tale. –  Ion I C Bratianu”, a povesit primarul Portariuc, botoșănenilor, pe rețelele de socializare. Ia cei zece conslieri locali și-au mai amorsat o bombă, atizanală, în propria bătătură. Pentru că botoșănenii au o vorbă: Dumnezeu nu doarme. E drept că și dracul trebuie să-și bage coada, că asta e misiunea lui, mai ales când a fost procopsit cu carnet de partid. Dar botoșănenii știu și să scuipe de deochi pe buletnele de vot…

Trădătorii orașului puși la zid de Portariuc