Un alt fel de DNA la Botoșani

Un alt fel de DNA la Botoșani

Constantin MorosanuÎn condiţiile în care timp de 25 de ani de la Revoluţia noastră, a tuturor românilor, structurile care au pus mâna pe putere au dovedit totală incapacitate de a gestiona această ţară provocând doar criză, şomaj, sărăcie, foame, şpăgi, minciună şi coruptie, Partidul Verde crede ca este timpul să spună cu glas tare: Ajunge! Se poate şi altfel!

                        Decizia de a ne implica activ în viața politică, socială și economică a județului Botoșani a venit odată cu completarea structurilor organizatorice, sâmbătă, 31 ianuarie 2015.

                      ”  La sfârșitul săptămânii trecute, prin voința verzilor de la Botoșani, domnul Moroșan Marian a fost ales Președinte al Organizației Municipale Botoșani a Partidului Verde, iar doamna Adriana Ștefănescu a devenit Președinte al Organizației de Femei. Totodată, existând deja un nucleu format de tineri membri ai Partidului Verde Botoșani, s-a convenit ca în cel mai scurt timp să fie organizate și alegeri pentru  Birourile organizațiilor județene ale tinerilor și oamenilor de afaceri din Partidul Verde”, a declarat Președintele Organizației Județene a Partidului Verde.

                         În același registru declarativ cu șeful său de la județ, Președintele Organizației Municipale Botoșani, fostul consilier parlamentar Marian Moroșan a declarat: ” Ne-am propus ca începând cu acest an, Partidul Verde Botoșani să fie DNA-ul vieții politice, sociale și economice a județului Botoșani. Prin urmare, lunar, vom aduce în atenția botoșănenilor și nu numai partea nevăzută a mizeriei din politica botoșăneană, culisele afacerilor secrete păguboase pentru botoșăneni, interesele de catacombe ale grupărilor obscure care gestionează sărăcia județului de la granița de N-E a Europei”.

In comunicatul de presă remis redacției se mai precizează:

Neîncrederea şi lipsa de speranţă au pus stăpânire peste un popor care până mai ieri arăta lumii întregi inventivitate, poezie, originalitate, creativitate…

Dacă “politica” este ceea ce vedem azi în jurul nostru sau la televizor, într-adevăr, noi nu o înţelegem şi nu mai vrem să fim părtaşi la aşa ceva!

De aceea tânărul Partid Verde îşi doreşte să demonteze din temelii un sistem politic corupt care nu a funcţionat şi nu va funcţiona niciodată pentru oamenii obişnuiţi! Noi vrem să demontăm această falsă “democraţie” în care poporul nu are puterea!

Noi credem cu tot sufletul că putem să le arătăm acestor profitori de pe urma politicii ce înseamnă unitate, într-o ţară pe care aceşti aşa-zişi politicieni au reuşit să o învrăjbească, să o dezbine, să o contamineze, să o murdărească şi să o jefuiască de tot ce avea mai de preţ. Nu ne referim neapărat numai la bogăţii şi bani. Nu. Ei au reuşit să ne fure cele mai de preţ lucruri pe care le avem ca oameni: visele şi speranţele noastre şi ale copiilor noştri!

Vrem ca oamenii care au fost înşelaţi şi care se simt dezamăgiţi de promisiunile deşarte ale partidelor parlamentare să vină alături de noi! Ştim că actualele partide au atras în rândurile lor oameni de bună-credinţă care au crezut în promisiunile politicianiste! Guvernanţii actuali şi parlamentarii puterii şi ai opoziţiei i-au marginalizat unul câte unul pe toţi aceşti oameni de bună-credinţă! Ideile acestor specialişti au ramas îngropate prin sertarele oportuniştilor, fiicelor şi nepoţilor ridicaţi între timp la rang de demnitari! Pe aceşti tehnicieni, pe aceşti oameni de cultură, indiferent de partidul în care au fost „îngropaţi”, îi chemăm alături de noi. Pentru a-şi vedea ideile puse în practică, necenzurate, nealterate şi neadaptate la interesele mărunte ale politrucilor!