Un primar l-a pus pe Al Pacino să ”amenințe” orașul

Un primar l-a pus pe Al Pacino să ”amenințe” orașul

Ovidiu Portariuc si Al PacinoVezi FOTO și VIDEO Primarul de Botoșani s-a maturizat cu Al Pacino în America

Cu mai puțin de o oră în urmă, primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc a anunțat, pe pagina sa de socializare cu botoșănenii că se întoarce acasă. După ce, în periplul său peste ocean, ne-a plimbat virtual prin toată America, oferindu-ne mai multe exemple de acolo și despre cum nu va fi niciodată la noi, în toate domeniile, s-a gândit că are nevoie și de un înainte mergător. Și a rezolvat problema. L-a ”angajat” consilier personal pe celebrul Al Pacino. Asta ca să mai spele din rușinea trasă cu consilierul ce avea afaceri cu clanul Corduneanu. Și l-a trimis pe Al Pacino, înaintea sa, să spună botoșăneilor că el, Mayor of Botoșani, se întoarce, iar botoșănenii nu au decât o alternativă. Ori conlucrează cu primarul, ca o adevărată echipă, ori fiecare moare ca individ neștiut de nimeni. Și totul ține de metrii care mai sunt până la succes sau eșec. Totul ține de metrii care mai sunt până la alegerile din 2016. Cel puțin așa spune Al Pacino, mesagerul fără voia sa al primarului Portariuc. Urmăriți clipul video care este foarte motivant, mobilizator, interesant, dincolo de orice interese ale primarului americanizat.

Un primar l-a pus pe Al Pacino să ”amenințe” orașul

”Bine v-am regasit prieteni dragi de acasa! De maine, reincepem! Everyone is welcome!
” Fie ne vindecam impreuna ca o echipa, fie…” restul vedeti in videoclip. Incepem sa construim o comunitate, pana acum am fost doar un oras!”, a anunțat Ovidiu Portariuc, lăsându-l pe Al Capone să spună restul. Și a spus. Rămâne de văzut dacă a înțeles și primarul, că vedeta din clip oricum a spus ceva ce spun și unii botoșănei. De mult timp. Așa, cam de vreo trei ani.

Mai mult chiar, primarul Portariuc a amenințat presa locală că îi va chema la ”raport” pe jurnaliști și le va arăta cât au de câștigat botoșănenii ca urmare a vizitei sale în America. Camerele sunt pregătite, reportofoanele de asemenea. Nu prea mai sunt agende. Dar poate își mai amintește și primarul de nevoile presei și presarilor, că tot vine din ”lumea bună”.

”Final de calatorie in SUA: 23 zile, peste 10.000 km parcursi in aproximativ 15 zboruri, 6 orase cu specific diferit de la Washington la New York, peste 200 noi conexiuni profesionale, peste 100 intalniri pe teme diverse-politice, economice, societate civila, sport, cultura, justitie, mediu academic, diplomatie, mediu antreprenorial, dezvoltare urbana, ordine publica, etc. Concluzie? Greu de spus in cateva cuvinte intr-o postare. America te impresioneaza si te marcheaza, nu e doar o tara cat un continent, e o stare de spirit, un mod de a intelege lumea si viata, altfel decat suntem noi obisnuiti! De maine inapoi la treaba in Botosani! Avem atat de multe de facut, suntem atat de mult ramasi in urma, pe toate palierele, incat avem toti treaba cel putin 50 de ani de acum incolo, 24 ore pe zi! Avem nevoie de liniste,colaborare si ambitia de a face ceva ca sa putem spune in final: ”Yes, we can!”. Saptamana viitoare intr-o conferinta de presa, voi prezenta punctual masurile pe care intentionez sa le iau in Botosani in urma experientei americane si care sunt beneficiile pentru oras ale unui asemnea schimb de experienta! Multumesc GermanMarshallFund pentru o asemnea unica oportunitate.Sunt sigur ca e doar inceputul unor fructoase relatii de colaborare transatlantice. Din nou pentru presa si publicul din Botosani: costurile acestei burse si de deplasare au fost sustinute de fundatie si prin resurse proprii in totalitate.Niciun leu din bani publici, pentru ca stiu ca acest aspect e de mare interes, pe la noi pe aici” și-a încheiat Portariuc epistola către botoșăneni.

Un primar l-a pus pe Al Pacino să ”amenințe” orașul