Un primar luptă cu MAFIA EOn Vezi cine sunt giranții mafiei

Un primar luptă cu MAFIA EOn Vezi cine sunt giranții mafiei

Catalin Rotundu Dangeni mafia eonUn primar luptă cu MAFIA EOn Vezi cine sunt giranții mafiei

O întreagă comună a rămas fără curent. Că este lucrătură politică sau nu, cert este că din cauza EOn în ultimii ani s-au produs adevărate drame sociale, au murit bătrâni, au dat falimen afaceri, familii nevoiașe au ajuns să fie executate pentru datorii umflate la curentul electric, sau a fost nevoie de autodenunțuri pentru a dovedi hoțiile armatei de trepăduși de sub umbrela nemțească a furnizorului de energie electrică. La tonele de dosare intentate furnizorului de energie electrică se va mai adăuga încă un proces. Primarul comunei Dângeni din județul Botoșani este hotărât să-i curenteze pe hoții de la EOn. Acesta îi va da pe mâna Justiției și îi va bate cu armele lor. Acesta este primul caz de trântă strămoșească pe care un primar o aplică unui mamut care a înrobit o țară, cu girul golanilor din ministere. Și pentru că știm că șefuții de la EOn Botoșani sunt doar niște paiațe, marionete ale CA al EOn, redăm azi lista și chipurile membrilor Consiliului de Administrație de la EOn. Asta așa, spe știința poporului, pentru a nu-i confunda atunci când se hotărăsc să-i linșeze în piața publică. Sau acasă la ei, la EOn. 

Strigătul de furie al unui primar, față de grofii de modă nouă care i-au condamnat, prostește, comuna la primitivism:

”Saraca tara de natangi !!!!!

Ce a ajuns sa insemne E – on !

Vineri am putut sa vad cel mai mare dispret fata de o comunitate pe care il poate avea monstrul E-on ! Cu un monopol creat de propria politica a Romaniei de pe vremea premierului Nastase am reusit sa ne transformam in niste executanti umili al ordinelor date de cei fara de care nu am putea sa avem lumina . Astfel :
Vineri 06 .11.2015 in jurul orelor 11 m-am trezit cu o vizita mai putin obisnuita a celor de la E – on . Nici una , nici doua , fara a pronunta nici macar numele lor ci doar al firmei E-on ( de parca ar fi venit procuratura ) , doi cetateni oameni imbracati in rosu mi-au intins sa semnez un document prin care trebuia sa recunosc ca un contoar de pe iluminatul public din Gulioaia nu a fost citit chipurile din anul 2007 , iar drept urmare sunt acuzat de furt de curent si mai mult de atat dumnealor deja au procedat la ridicarea contorului si il duc la firma urmand ca noi, primaria Dangeni , sa platim consumul de kw inregistrati pe contor . Semneaza primare !
Sa zicem ca asa ar fi fost , dar :
1. Cine a montat contorul atat timp cat acesta purta un sigiliu al E-on, dupa cum au relatat chiar cei doi musafiri nepoftiti ?
2. Cine trebuia sa citeasca contorul ?
3. Cine ne trimite facturile cu contravaloarea consumului la primarie ?
4. E normal sa iei ceva ( chiar daca e si bunul tau ) din casa a carui administrator nu esti tu ?
5. Cine stie cati kw erau inscrisi pe contor atat timp cat eu sau un alt reprezentant al primariei nu a fost prezent la ridicarea contorului si nici macar nu am avut posibilitatea sa-l vedem ?
Acum stam fara iluminat public chiar daca am platit facturile trimise de E-on si ne miram cat de jalnic am ajuns incat sa suportam umilinta fata de cei care ne iau bani asa cum vor si care nu stau de vorba decat cu premierii asa cum au facut – o si atunci cand conducea Nastase .
Si daca primarul nu a vrut sa semneze a ramas si fara a avea un ” rechizitoriu ” intocmit de ” procurori ” !
Saraca tara de natangi !!!!

De aceasta data vorbim despre un abuz grosolan a celor de la E – on , D-na Florentina Vornicu.
Solutia este justitia acum ! Astazi am sesizat institutiile abilitate ale statului si pregatim imediat si o plangere la pachet .
Asa se intampla cand iti vinzi casa la straini si devii chirias . 

E rezultatul la ceea ce a facut guvernarea Nastase !”. 

CA al EOn:

sefii EON1sefii EON