Victor Construct a adus Europa in Maternitatea Botosani

Victor Construct a adus Europa in Maternitatea Botosani

0 941

Astăzi, 8 octombrie, la Maternitatea Botoșani oficialitățile botoșănene au fost invitate să constate stadiul în care se află reabilitarea unității spitalicești. Conducerea Consiliului Județean s-a declarat mulțumită de ceea ce au reușit să facă angajații antreprenorului Victor Construct. Declararea satisfacției tuturor celor prezenți i-a trezit omului de afaceri aduceri aminte. Acesta a menționat că dacă acum a contribuit la crearea unor condiții moderne în spital, din postura de antreprenor general, patron al uneia dintre cele mai mari firme de construcții din țară, în urmă cu mai mulți ani Victor Mihalachi a mai lucrat la zidaria Maternității. Pe atunci era simplu muncitor.

Dr. Puflea despre Victor Construct: ”Este o echipă extraordinară!”

”Este o echipă extraordinară, cu oameni foarte serioși. De dimineața de la 6.30 până seara la 18.30 se lucrează non stop. Era nevoie de asa ceva în spitalul ăsta. Într-adevăr, avea toate circuitele formate dar avea nevoie de aceste îmbunătățiri pentru a asigura condiții optime de funcționare”, a susținut Gina Puflea, șefa Maternității Botoșani. Declarația coordonatoarei unității spitalicești l-a determinat pe omul de afaceri Victor Mihalachi să-și amintească de vremurile apuse: ”Când se clădea acest spital eu am lucrat aici doamnă. Ca muncitor”.

Șeful CJ pe aceeași undă cu Mihalachi

Florin Țurcanu, președintele CJ Botoșani, prezent la eveniment s-a declarat mulțumit de ceea ce au reușit să facă angajații firmei Victor Construct. Țurcanu și-a exprimat speranța că, după finalizarea lucrărilor de reabilitare a Maternității ”Vom opri plecarea mamelor care au plecat sau încă mai pleacă din Botoșani pentru a naște în altă parte”.  ”Ne implicăm în această lucrare pentru a oferi comunității noastre o maternitate ultra modernă, așa cum sunt în țările capitaliste. Noi la Botoșani vom avea acest obiectiv extraordinar, cu ajutorul președintelui Consiliului Județean, domnul Țurcanu, și cu Ministerul Sănătății. Noi am făcut o lucrare deosebită. Vineri au fost proiectanții de la București și ei ne-au recomandat să invităm toate oficialitățile să vadă condițiile extraordinar de moderne care sunt făcute astăzi la Maternitatea Botoșani”, a declarat Victor Mihalachi, Managerul General al grupului de firme  Victor Construct.

O șansă pentru nașteri în condiții moderne

Acesta i-a amintit președintelui CJ Botoșani că va mai avea nevoie de niște bani pentru anveloparea exterioară a clădirii. ”Credem că vom putea colabora la fel de bine pe mai departe, pentru că are și dumnealui niște copii frumoși și va da o mare șansă mamelor să nască în condiții extraordinar de bune. Și îl rugăm astăzi să ne sprijine cu toată dragostea lui pentru lucrările care mai sunt de făcut la Maternitate, îi mulțumim și îi dorim succes”, a pledat Victor Mihalachi pentru finalizarea în condiții optime a lucrărilor. Omul de afaceri a mai adăugat că, dacă se vor aloca toți banii necesari, în decembrie se vor finaliza lucrările de reabilitare interioară, urmând ca anveloparea să se facă în primăvară.