Victor Construct va moderniza Dorohoiul

Victor Construct va moderniza Dorohoiul

Municipiul Dorohoi a demarat implementarea proiectului “Reabilitare şi modernizare urbană în municipiul Dorohoi” . Este un proiect finanţat de Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, axa prioritară 1 “Sprijinirea dezvoltării durabile ale oraşelor – poli urbani de creştere”. Municipiul Dorohoi se aafla la un pas de a fi modernizat de către grupul de firme Victor Construct Botoșani.

Potrivit btonline, a fost finalizată evaluarea ofertelor depuse în vederea execuţiei de lucrări cuprinse în proiectul tehnic. La licitaţie au participat şase constructori declaraţi eligibili şi având oferte conforme. Pe primul loc se află asocierea dintre SC Victor Construct SRL Botoşani şi SC Test Prima SRL Suceava cu preţul de 19.888.382,27 lei fără TVA.

În momentul de faţă, se află în derulare licitaţia pentru contractarea serviciilor de dirigintare de şantier precum şi cea pentru atribuirea serviciilor de audit financiar. Valoarea totală a proiectului este de 34.343.488,58 lei din care finanţarea nerambursabilă este de 27.200.733,98 lei.