WOW Senatorul ploilor a descoperit ca este geniu

WOW Senatorul ploilor a descoperit ca este geniu

0 846

1382400_371956109646702_6101803974389380824_nWOW Senatorul ploilor a descoperit ca este geniu.

Supranumit senator al ploilor de către desculțații din județul Botoșani, Corneliu Popescu, senator fost PP-DD, devenit independent și nu prea (de altfel nu a renunțat nicicând la prima dragoste), a avut revelația vieții sale. Cu câteva zile în urmă a descoperit că este un geniu. Wow! Din nou? A mai avut o astfel de sclipire de geniu prin 2012 și revelația l-a dus în Senat. De atunci datează și regretele botoșănenilor. Stați liniștiți, regretele nu sunt doar ale celor 17,88 % de botoșăneni din Colegiul 2 Darabani care l-au votat. Nu, senatorul e mărinimos. A împărțit regretele, fără voia sa, tuturor botoșănenilor. Că așa sunt urmașii lui Creangă, plâng și pentru ce nu au avut.

Dacă la anterioara sclipire de geniu rezultatul final a fost cel care se vede (mai bine zis – care nu se vede), suntem foarte curioși ce va urma acum după ce a primit și certitudinea că este un geniu.

Popescu geniuÎntr-o postare pe contul său de Facebook, senatorul Corneliu Popescu a împărtățit întregii lumi bucuria descoperirii sale. Un mesaj ingenios de promovare a unui business, care pare criptat și accesibil doar minților universale, se încheie în limba comună a muritorilor de rând: dacă poți să citești acest mesaj înseamnă că ești un geniu. Și senatorul a ajuns la orgasm: ”Eu da. Încercați și voi”. Și a postat pe net să știe toată lumea că el este un geniu. Asta se întâmpla în seara zilei de 8 mai, aproape de ora la care ielele umblă zălude pe pământ.

Nu negăm deloc panerul de calități ale omului Corneliu Popescu. Indiferent dacă acestea sunt reale sau doar frumos împachetate pentru retail politic. Dar, păstrând euforia domniei sale, trebuie să îi spună cineva că România este o țară de genii. Lazăr care vinde ziare poate citi, soacră-mea poate citi, Adina de la magazinul colț cu Doi Cocoși poate citi, țața Maria din vecinătatea uliței unde își are senatorul reședința poate citi… până și Bulișor, care tot român e, poate citi. Prin urmare, potrivit teoriei probabilităților (știe senatorul care), încă un geniu este asemeni unei picături în Marea Neagră de ciudă.

Dar nu vă faceți probleme, domnule senator, pe Facebook este garantat dreptul de a crede că toată lumea te crede.